مواد تشکیل دهنده شکلات
در اصل، شکلات تک تک ساختار نسبتاً ساده ای دارد متشکل از اجزای اصلی توده کاکائو، شکر و کره کاکائو. این ارزش غذایی بالای آن را توضیح می دهد صدها کالری در صد گرم از این خوراکی تیره وجود دارد.
شکلات تلخ در اینجا نیز امتیاز دارد: حاوی چربی و قند کمتری نسبت به شکلات شیری سبک است. و: گوش کنید و شگفت زده شوید – حتی شکلات می تواند حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و منیزیم و همچنین ویتامین ها باشد.
چقدر بستگی به تنوع دارد. بنابراین ارزش آن را دارد که هنگام خرید به مواد تشکیل دهنده آن توجه کنید.
اصولاً باید از شکلات لذت برد و آن را در میله نخورد. زیرا، همانطور که بسیاری از تجربههای دردناک میدانند، وجدان بد حداکثر زمانی به وجود میآید که دیگر نمیتوانیم شلوارمان را ببندیم.
نکته: شکلات را به درستی نگهداری کنید
ایده آل است که شکلات را در دمای ثابت، ترجیحا بین 16 تا 18 درجه نگهداری کنید.
انباری جای خوبی است. در یخچال، شکلات ممکن است خیلی سرد شود. سپس این لایه سفید مایل به زشت از شکر شکر تشکیل می شود. این به این دلیل است که آب روی سطح شکلات متراکم می شود و شکر را از جرم جدا می کند.
اگر شکلات خیلی گرم نگهداری شود، چیزی به نام شکوفه چربی شکل می گیرد.
به جای شکر، چربی روی سطح جمع می شود.
با وجود لایه سفید، شکلات هنوز خوب است و می توان آن را خورد. اتفاقاً حتی پس از اتمام بهترین تاریخ قبل. فقط وقتی شکلات بوی ترش بدهد دیگر قابل خوردن نیست. سپس چربی بد است.
شما اینجا هستید: خوشبختی برای گاز گرفتن
در بخش سلامت بهترین نکات ما برای زندگی سالم و تغذیه خوب و همچنین دانش جدید در مورد بیماری ها و پزشکی را خواهید یافت.