کاربردهای لیمو خشک در خوردن
موارد استفاده از گرد لیمو عمانی در غذا، لیمو سیاه، لیمو خشک، لیمو و استفاده از آن، لیمو و استفاده از آن در چندین مزرعه، خشک کردن لیمو و استفاده از آن در چندین مزرعه، لیمو و استفاده از آن در انواع مختلف مزارع به آن لیمو خشک می گویند، مصارف لیموترش، مصارف لیمو در خوردن و مصارف لیمو خشک در آشپزی و موارد مصرف لیمو در و طرز تهیه لیمو خشک و طرز تهیه لیموترش موضوع توضیح امروز
کاربرد لیمو خشک در غذا خوردن
لیمو خشک برای خوردن
لیمو سیاه خشک (لومی) چیست؟
لومی نوعی ادویه است که در غذاهای خاورمیانه استفاده می شود. با جوشاندن آهک تازه در آب نمک و خشک کردن آن در آفتاب تا زمانی که داخل آن سیاه شود، رنگ بیرونی آن از قهوه ای روشن تا سیاه متفاوت است. به صورت کامل یا آسیاب شده فروخته می شود.
همچنین بخوانید: – کاربردهای سرکه سیب در کاهش وزن آیا سرکه سیب به کاهش وزن کمک می کند؟ دکتر رودی
کاربرد لیمو خشک در غذا خوردن
لیمو سیاه معمولا در حبوبات، غذاهای دریایی یا غذاهای گوشتی استفاده می شود. قبل از اینکه به ظرف اضافه شود سوراخ، پوست کنده یا خرد می شود. بعد از پختن نرم تر و خوراکی می شوند.
همچنین می توان آن را آسیاب کرد و به غذاهای برنجی اضافه کرد.
پودر آهک سیاه نیز به عنوان یک ماده در ادویه خلیجی (مخلوطی از ادویه که کبسا یا کبسا نیز نامیده می شود) استفاده می شود.
این یک ماده سنتی آشپزی ایرانی است و در کشورهای عربی همسایه مانند عراق، کویت و بحرین نیز یافت می شود.
طعم لیمو سیاه قوی است، طعم ترش و ترش مانند لیموترش دارد اما شیرینی لیموی تازه را ندارد.
از آنجایی که حفظ می شود، طعم تلخ و تخمیری نیز دارد.