کاغذ پوستی یک چیز راحت و غیر قابل تعویض برای هر خانم خانه دار است. او سطح ورقه پخت را می بندد، هر شکلی را که قصد دارند برای تهیه یک شاهکار آشپزی استفاده کنند، می پوشاند.
به لطف چنین دستگاه ساده ای، غذا به ظرف نمی چسبد، نمی سوزد و ظاهر جذاب خود را حفظ می کند.
کاغذ رولی نقاشی از کاغذ صافی متخلخل ساخته می شود. با محلول ضعیف اسید سولفوریک درمان می شود.
این تکنیک به شما اجازه می دهد تا سلولز را تا حدی از بین ببرید و منافذ را مسدود کنید، که کاغذ را قوی و ضد آب می کند.
محصول نهایی به صورت رول، عمدتاً روی یک لوله مقوایی تولید میشود و برای حفظ خلوص اولیه آن در فیلم چسبناک پیچیده میشود.
شما می توانید چنین وسیله مفیدی را در هر فروشگاه مواد غذایی یا سخت افزاری خریداری کنید.
روش های استفاده از کاغذ روغنی
تقریباً هر وسیله پختی را میتوانید با کاغذ روغنی بپوشانید: سینیهای پخت، قالبهای بیسکویت، قالبهای مافین، قالبهای نان، ظروف پخت خورش.
نکته اصلی این است که یک تکه پوست را به اندازه دلخواه برش دهید و آن را با دقت در قالب یا ورقه پخت پخش کنید تا هیچ اثری از چین های کاغذ روی پخت تمام شده باقی نماند.
کاغذ روغنی برای پخت
کاغذ روغنی برای گرم کردن غذا در مایکروویو عالی است.
روی این کاغذ بسیار راحت است که شیرینی ها را از خمیر نازک (مثلا رول ها) بیرون بیاورید و سپس آنها را به ورقه پخت منتقل کنید تا محصولات شکننده پاره نشوند.
کاغذ روغنی برای پخت
به لطف کاغذ، ظروف آشپزخانه تمیز می مانند که باعث صرفه جویی در زمان پخت و پز می شود.
وقتی از سوپرمارکت به خانه رسیدید، پوشش پلاستیکی پنیر را بردارید و آن را در پوسته بپیچید.
طعم خود را بهتر حفظ می کند و به پنیر اجازه تنفس می دهد.
کاغذ روغنی برای پخت
هنگام انجماد، محصولات را با کاغذ جدا کنید تا بعداً به راحتی از یکدیگر جدا شوند.
از کاغذ روغنی برای بسته بندی کادو استفاده کنید.
ما تضمین می کنیم که گیرنده خوشحال خواهد شد.
کاغذ روغنی برای پخت
چگونه از کاغذ روغنی استفاده می کنید؟ هک های زندگی خود را در نظرات با ما به اشتراک بگذارید. همچنین فراموش نکنید که این مقاله را به دوستان خود اطلاع دهید!