کشف ماده سمی در شیره خرما

شیره خرما به دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود . در کارخانه ها برای تولید شیره خرما ابتدا خرما ها را شسته و سپس هسته گیری می کنند. در مرحله آخر با کمک دستگاه های خاص شیره خرما تولید می نمایند. مجموعه آراد برندینگ به شما کمک می کند با خواص و ویژگی های این محصول بیشتر آشنا شوید.

از جمله شیره های خرمای معروف ایران می توان به شیره خرما دمباز اشاره نمود. در کارخانه های تولید شیره خرما برای رعایت موارد بهداشتی خرماها را خوب می شویند و آنها را هسته گیری می کنند. سپس خرما ها را با استفاده از دستگاه های خاص صنعتی به شیره تبدیل می کنند.

قیمت شیره خرما در بزار به عوامل خاصی بستگی دارد که از جمله آنها می توان به کیفیت، برند، وزن و فله یا بسته بندی بودن آنها اشاره نمود. این محصول سرشار از آهن است و مصرف آن برای بیماران کم خون فواید زیادی دارد.

شیره خرما صنعتی در کارخانه ها با غلظتهای مختلف تولید می شود و با بسته بندیهای متنوع به بازار عرضه می گردد و هر کس با توجه به نیاز و سلیقه خود آن را خریداری می نماید.