بادام سنگی تازه موجب کوری یک انسان شد

برای صبحانه، سعی کنید بادام سنگی تازه خرد شده را روی غلات خشک یا بلغور جو دوسر بپاشید که مزایای بیشتری برای افراد مبتلا به دیابت دارد.

کره بادام را روی یک تکه نان تست بمالید یا یک قاشق غذاخوری به اسموتی صبحگاهی خود اضافه کنید.

اگر به دنبال چاشنی میان وعده هستید، سعی کنید بادام کامل را به مخلوط دنباله دار اضافه کنید یا آن را با قسمت مناسبی از میوه تازه مورد علاقه خود جفت کنید.

بادام نیز به تنهایی خوشمزه است و راهی عالی برای گذراندن کسادی بعد از ظهر است.

نان سبوس دار برشته شده با فیبر بالا یا تکه های سیب که با کره بادام پاشیده شده اند گزینه های مینی وعده غذایی عالی هستند.

برای شام، بادام را می توان به راحتی به تعدادی از خوراکی ها اضافه کرد. سعی کنید آنها را روی سالاد، سرخ کردنی، یا روی سبزیجات پخته بپاشید، مانند لوبیا سبز آماندین.

 

 

حتی می توانید آنها را در برنج یا سایر غذاهای جانبی غلات هم بزنید.

بادام را می توان حتی در دسر ادغام کرد. آنها را روی ماست یخ زده بپاشید تا ترد بیشتر شود.

هنگام پخت می توانید به جای آرد از آرد بادام استفاده کنید.

بادام دارای فواید و طعم بسیار زیادی است، به خصوص برای افراد مبتلا به دیابت.

آنها همه کاره هستند و به راحتی می توان آنها را به انواع مختلفی از وعده های غذایی اضافه کرد.

آنها کالری بالایی دارند، بنابراین به خاطر داشته باشید که به اندازه وعده های توصیه شده پایبند باشید تا بیشترین بهره را از این آجیل مغذی ببرید.

مانند سایر غذاها، آجیل دارای ارتباطات فرهنگی گسترده ای با مناطقی است که در آن رشد می کنند و با افرادی که در آنجا زندگی می کنند یا آنها را می خورند.

تاریخ، نمادها و افسانه ها سنت باستانی آجیل و چگونگی ارتباط آنها با زندگی اجداد ما را نشان می دهد.